Àlex Saura Benazet 11è al triatló de muntanya Tri-Blanc Andorra

El nostre company del Club Triatló Marlins Andorra, Àlex Saura Benazet ahir va donar per iniciada la temporada de triatló amb participació al triatló de muntanya Tri-Blanc Andorra. Saura, va assolir un destacable resultat en la edició d’enguany, registrant el onzè millor temps de la general. 

La competició es va celebrar aquest diumenge 26 de març, la prova constava en recórrer  3 sectors. Un primer sector de cursa a peu de 6Km per les carreteres i carrers de la parròquia de la Massana, un segon sector de ciclisme de 16Km amb ascens a l’estació d’esquí de Pal i un tercer sector d’esquí de muntanya per la mateixa estació alpina compost per 680 metres de desnivell.

 

 

 

En el primer sector, Saura, no va tenir tota la sort de la seva part i després de patir una inoportuna caiguda degut a la poca adherència del terreny va aconseguir refer-se i entrar a la primera transició (T1) en 5ena plaça, fet que li va permetre escurçar la diferencia entre els seus rivals i començar el segon segment de la competició amb grans expectatives.

 

 

 

El segon sector, marcat per la duresa del recorregut i exigent ascens fins la estació d’esquí de Pal, l’Àlex va aconseguir mantenir la diferència respecte els seus rivals permetent-li situar-se al capdavant de la classificació arribant a la T2 optant a una de les places del podi.

 

 

Finalment, el sector d’esquí de muntanya compost per un circuit tècnic de mes de 650m de desnivell positiu i decisiu en el desenvolupament de la competició, Saura es presentava sense haver fet pràcticament cap entrenament específic d'aquesta modalitat el que va fer que perdés alguna plaça en la classificació general creuant finalment la línia de meta amb 11ena posició a la classificació general. Fantàstica gesta de l’Andorrà en la seva primera competició de la temporada.